easy web creator

Csapatunk

2007 óta sokan tettek hozzá ahhoz, hogy ott tartunk, ahol most!
Jelenlegi csapatunkat itt ismerheted meg!

A Kocka Adománybolt vezetője és lelke.
Nagy szerepe van abban, hogy kis üzletünket szeretik és ismerik a VIII. kerületben!

Kis Erika
Adománybolt vezető
kockaadomanybolt@gmail.com+36703770461

Sok éven át, az informatika, illetve azt követően a reklámok világa volt "a szakmai otthonom". A HAT Alapítvány csapatában szervezés és kommunikáció tartozik a feladataim közé
Ars Poeticám: „Írni és élni hagyni!”! Ebből, következik, hogy a kommunikáció során felmerülő számtalan szövegírási feladat is – nagy örömömre - a munkám része!

Kovács Hédi
kommunikációs munkatárs, szakmai asszisztens
hedi@ittvagyok.org+36304612800

Imádok emberekkel együtt lenni, segíteni és együtt változni velük. Úton lenni és ezen az úton új tapasztalatokhoz jutni és juttatni másokat. Hiszem, hogy egy kis elcsendesedéssel, önmagunkra fordított idővel újra megláthatjuk az élet napos oldalát.

Kudichné Szűcs Mónika
Szakmai tanácsadó
moni@ittvagyok.org, +36 30 954 3465‬

Amit a legjobban szeretek: csapatban dolgozni, jó dolgokért!
Szívügyem az esélyegyenlőség megvalósulásának elősegítése a társadalom és a gazdaság minden területén. A felelős vállalati és polgári gondolkodásmód alapjainak megerősítése.
Elősegítjük a segítő szándékú kezdeményezések sikerét, ehhez szakmai és szervezeti hátteret nyújtunk. Legyen egy hely résztvenni, összefogni, alkotni!

Kuremszki Andi
Szakmai vezető
andi@ittvagyok.org, +3670 383 50 25, LinkedIn

Kommunikáció tréner, tanácsadó, szociális programok segítő munkatársa vagyok.
Képzéseket vezetek, fiataloknak segítek eligazodni a kommunikáció és a munka világában. Nonprofit pályámat az Otthon Segítünk Alapítványnál kezdtem, azóta is sokat dolgozom családokkal, anyákkal. 

Lukács Anikó
Szakmai tanácsadó
ittvagyok@ittvagyok.org

Szeretek segíteni másoknak, időt szentelni új ismeretek elsajátítására, igyekszem minden dologból a lehető legjobbat kihozni. Alapvetően csendes, szemlélődő, szorgalmas és kitartó vagyok. 2017 júliusa óta dolgozom a Kocka Adományboltban, élvezem, és szeretem, hogy emberek közt lehetek, tanulhatok mások élethelyzeteiből is. Szabadidőmben kirándulok, olvasok gasztronómiai, egészségügyi turisztikai és krimi műfajban, nagyon szeretem a zenét majdnem minden stílusban, úszni, futni, táncolni, nyelvet tanulni.

Martí Árpád
Adománybolt munkatárs
kockaadomanybolt@gmail.com+36703770461

Közgazdász vagyok, vállalkozás- és szervezetfejlesztéssel, kompetenciafejlesztéssel foglalkozom az alapítványnál.

Sczigel Gábor
Szakmai tanácsadó, a kuratórium elnöke
ittvagyok@ittvagyok.org+36703835025

Szociológus, felnőttképzési szakértő, kompetenciafejlesztő programjaink fontos, kihagyhatatlan szereplője.

dr. Tibori Timea
Szakmai tanácsadó
ittvagyok@ittvagyok.org+36703835025

Pályafutásom az ELTE-n indult, ahol nonprofit menedzser szakirányon diplomáztam, majd különféle szervezőkészséget igénylő munkakörökben gyűjtöttem tapasztalatot az évek folyamán.
2018. januárjában csatlakoztam az Alapítvány csapatához, ahol a civil közösség fejlesztése és a tudatos vásárlás népszerűsítése érdekében szeretnék lépéseket tenni.
Fontos számomra a hatékonyság növelése, a folyamatos fejlődés. Szeretem a rendet, átlátni, megérteni a rendszereket. Érdekel minden informatikai újdonság.

Kuti-Pethő Réka
Címünk

1084 Budapest
Nagy Fuvaros u. 3a

Elérhetőségek

Email: hedi@ittvagyok.org 
Telefon: +36 30 461 2800