website templates
Mobirise

A Kocka Adománybolt társadalmi vállakozás...

,...ahol a munkatársainkat nemcsak foglalkoztatjuk, hanem lehetőséget biztosítunk, hogy több területen kipróbálják magukat, gyakorlatot szerezzenek, és felkészítjük őket képzésekkel, tréningekkel, hogy a számukra legmegfelelőbb munkahelyet találják meg.
Használati tárgyakat gyűjtünk, melyek egyrészt azoknak az embereknek a szükségleteit elégítik ki, akik teljes áron nem jutnának a termékekhez, másrészt lehetőséget adnak arra a típusú tudatos vásárlásra, a 'másárlásra', amely az újrahasznosítás, az újrafelhasználás és a "javítsd meg" fenntartható elvét követi.
A felajánlott tárgyak egyrészt olcsón megvásárolhatók, másrészt családsegítő és támogató intézményekkel együttműködve még kedvezményesebb vásárlási lehetőséget biztosítunk a nehéz körülmények között élő családoknak.
Látogass el Facebook oldalunkra!

A Kocka klasszikus adománybolt

Használati tárgyakat gyűjtünk, melyet egyrészt azoknak az embereknek a szükségleteit elégítik ki, akik teljes áron nem jutnának a termékekhez, másrészt lehetőséget adnak arra a típusú tudatos vásárlásra, amely az újrahasznosítás, az újrafelhasználás és a kijavítás fenntartható elvét követi.
A felajánlott tárgyak egyrészt szabadon megvásárolhatók, másrészt együttműködünk a családsegítő és támogató intézményekkel, akiken keresztül kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk a nehéz körülmények között élő családoknak.

Adománybolt

Az adománybolt vagy jótékonyságbolt egy jótékonysági szervezet által működtetett, adománygyűjtés számára létrehozott kiskereskedelmi egység. A jótékonysági boltok egyfajta társadalmi vállalkozások. Általában főleg civilek által adományozott használt árukat értékesítenek, és gyakran alkalmaznak önkénteseket. Mivel a termékeket fölajánlás útján, ingyen kapják, az üzlet járulékos költségei pedig alacsonyak, ezért nagyon alacsony áron tudják őket eladni. Miután minden költséget kifizettek, az eladásokból származó maradék bevételt a szervezet által meghatározott jótékony célra fordítják. Az üzleti modell Angliából származik, de mára elterjedt egész Európában.
Forrás: wikipedia.org

Címünk

1084 Budapest
Nagy Fuvaros u. 3a

Elérhetőségek

Email: hedi@ittvagyok.org 
Telefon: +36 30 461 2800