free html templates

Civil szervezetfejlesztés

Társadalmi vállalkozás fejlesztés
A NESsT meghatározása szerint, a társadalmi vállalkozás olyan tudatosan tervezett és működtetett vállalkozói tevékenység, ami társadalmi problémák innovatív megoldására jött létre. Kettős cél vezérli: a szervezet pénzügyi fenntarthatóságának javításán túl célja jelentős társadalmi hatás kifejtése.
Mindezt folyamatosan, felelős módon és magas színvonalon nyújtott termékek és szolgáltatások értékesítésén keresztül éri el.
A társadalmi vállalkozások lehetnek nonprofit szervezetek, melyek üzleti modelleket alkalmaznak alapvető küldetésük eléréséhez, és lehetnek üzleti vállalkozások, melyek üzleti céljuk mellett jelentős társadalmi hatás elérésére törekszenek.
Partnereinket támogatjuk meglevő vállalkozásaik fejlesztésében elsősorban a marketingkommunikáció területén, valamint együttműködünk a vállalkozási ötletek kidolgozásában.

Képzések, tanácsadás
Képzésekkel, kommunikációs kampányokkal, forrásteremtéssel, szolgáltatás - termékfejlesztéssel, társadalmi vállalkozás fejlesztéssel ösztönözzük egymást.
Ez az együttműködés lehetővé teszi a meglevő erőforrások maximális kihasználását, így lehetőséget teremt a kapacitásbővítésre.


Pályázatírás, szakmai és sikerdíjas pályázati együttműködés hátrányos helyzetben élőket támogató szervezetekkel

A HAT Alapítvány Ez HAT! programjának stratégiai célja önfenntartó, független tudás- és információmegosztó közösségi terek hálózatának kialakítása.
A HAT Alapítvány Ez HAT! Programja pályázati együttműködést ajánl hátrányos helyzetben élő emberek támogatásával foglalkozó szervezeteknek, akik abban hisznek, hogy a tanulás a leghatékonyabb társadalmi integrációs eszköz, ezért tanoda vagy egyéb képzések működtetésével foglalkoznak, vagy azt kívánják beindítani, szükségük van szakmai támogatásra ahhoz, hogy működésüket fenntarthatóvá tegyék a pályázati időszak után is.
 
Konkrétan miről van szó?
Szakmai együttműködés keretében az alábbi alapszolgáltatásokat kínáljuk.
✓ Pályázatírás, pályázatmenedzsment, pénzügyi vezetés - sikerdíjas együttműködés
✓ Vállalati együttműködések támogatása, támogatók keresése
✓ Képzés fejlesztés
✓ Önkéntes képzői hálózat kialakítása - képzők képzése
✓ Marketingkommunikációs tanácsadás és szolgáltatás
✓ Támogatás a pályázó szervezet számára megfelelő társadalmi vállalkozás kiépítésre, mely a projekt fenntarthatóságát biztosítja

Kuremszki Andrea, projektmenedzser, CSR menedzser
+36703835025

Címünk

1084 Budapest
Nagy Fuvaros u. 3a

Elérhetőségek

Email: hedi@ittvagyok.org 
Telefon: +36 30 461 2800