free html5 templates
Mobirise

Civil
szervezetfejlesztés

Szervezetfejlesztés
Tanácsadás
Társadalmi vállalkozás
Kommunikáció
Tudj meg többet...

Mobirise

Önkéntesség
Vállalati programok

Önkéntesség, vállalati önkéntes programok,
Együttműködés

Tudj meg többet...

Mobirise

Közösségi iroda
rugalmasan

Folyamatosan, időnként, tárgyalásra...
Rugalmasan, az igényekhez alkalmazkodva.
Tudj meg többet...

Közösségi iroda

2019. nyarán és őszén két belvárosi helyszínen nyitjuk meg közösségi irodánkat.
Ha irodára, konzultációs szobára, tárgyalóra, kisebb tréning teremre van szükségetek, rövid vagy hosszútávra, néhány órára, pár napra, nálunk rugalmas feltételeket alakíthatunk ki, kölcsönösen támogatva egymást.
Ne keress tovább! Megtaláltad! Hab a tortán: 2 iroda egyben!
És még valami! Plusz szolgáltatásaink segítenek a fenntartható működésben: szervezetfejlesztés, tanácsadás, forrásteremtés -pályázatírás, vállalkozási hitel felvételvétel, társadalmi vállalkozás fejlesztés
A város szívében, a LivingRoom CityCenter és LivingRoom Base a Te helyed!
Rugalmas bérlési feltételek, többféle együttműködés lehetősége, egyéni megállapodások.
Keress bennünket!
LivingRoom+ City Center bérleti lehetőségek és feltételek...

A LivingRoom célja, hogy minden partnerünk számára kényelmes, személyre- és szervezetre szabott megoldásokat kínáljunk.
A LivingRoom+ City Center a Blaha Lujza tér mellett kínál tárgyalót, konzultációs szobákat, kisebb tréningek és előadások megtartására alkalmas termet.
A LivingRoom Base 2019. őszén nyílik. A Városliget közelében az a bázis, ahol civil szervezetek, társadalmi vállalkozások, fiatal vállalkozók nemcsak közösségi irodát vehetnek igénybe, hanem szakmai támogatást is a LivingRoomLAB inkubátorban.

Civil szervezetfejlesztés

Társadalmi vállalkozás fejlesztés

A NESsT meghatározása szerint, a társadalmi vállalkozás olyan tudatosan tervezett és működtetett vállalkozói tevékenység, ami társadalmi problémák innovatív megoldására jött létre. Kettős cél vezérli: a szervezet pénzügyi fenntarthatóságának javításán túl célja jelentős társadalmi hatás kifejtése.
Mindezt folyamatosan, felelős módon és magas színvonalon nyújtott termékek és szolgáltatások értékesítésén keresztül éri el.
A társadalmi vállalkozások lehetnek nonprofit szervezetek, melyek üzleti modelleket alkalmaznak alapvető küldetésük eléréséhez, és lehetnek üzleti vállalkozások, melyek üzleti céljuk mellett jelentős társadalmi hatás elérésére törekszenek.
Partnereinket támogatjuk meglevő vállalkozásaik fejlesztésében elsősorban a marketingkommunikáció területén, valamint együttműködünk a vállalkozási ötletek kidolgozásában.

Képzések, tanácsadás

Képzésekkel, kommunikációs kampányokkal, forrásteremtéssel, szolgáltatás - termékfejlesztéssel, társadalmi vállalkozás fejlesztéssel ösztönözzük egymást.
Ez az együttműködés lehetővé teszi a meglevő erőforrások maximális kihasználását, így lehetőséget teremt a kapacitásbővítésre.
Pályázatírás, szakmai és sikerdíjas pályázati együttműködés hátrányos helyzetben élőket támogató szervezetekkel
A HAT Alapítvány Ez HAT! programjának stratégiai célja önfenntartó, független tudás- és információmegosztó közösségi terek hálózatának kialakítása.
A HAT Alapítvány Ez HAT! Programja pályázati együttműködést ajánl hátrányos helyzetben élő emberek támogatásával foglalkozó szervezeteknek, akik abban hisznek, hogy a tanulás a leghatékonyabb társadalmi integrációs eszköz, ezért tanoda vagy egyéb képzések működtetésével foglalkoznak, vagy azt kívánják beindítani, szükségük van szakmai támogatásra ahhoz, hogy működésüket fenntarthatóvá tegyék a pályázati időszak után is.

Konkrétan miről van szó?

Szakmai együttműködés keretében az alábbi alapszolgáltatásokat kínáljuk.

✓ Pályázatírás, pályázatmenedzsment, pénzügyi vezetés - sikerdíjas együttműködés
✓ Vállalati együttműködések támogatása, támogatók keresése
✓ Képzés fejlesztés
✓ Önkéntes képzői hálózat kialakítása - képzők képzése
✓ Marketingkommunikációs tanácsadás és szolgáltatás
✓ Támogatás a pályázó szervezet számára megfelelő társadalmi vállalkozás kiépítésre, mely a projekt fenntarthatóságát biztosítja

Kuremszki Andrea, projektmenedzser, CSR menedzser
andi@ittvagyok.org, +36703835025

Vállalati programok

feltöltés alatt

Címünk

1084 Budapest
Nagy Fuvaros u. 3a

Elérhetőségek

Email: hedi@ittvagyok.org 
Telefon: +36 30 461 2800